Το ιατρείο - slider

Η Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική επιφανειακών ενέσεων στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος. Οι ουσίες οι οποίες εγχύονται ποικίλουν, από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ αλλά και στοιχεία από το ίδιο μας το αίμα όπως τα αιμοπετάλια, το λεγόμενο PRP (Platelet Rich Plasma).

Μεσοθεραπεία με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία: Αναζωογονητική θεραπεία για λεπτές ρυτίδες και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Μεσοθεραπεία με Υαλουρονικό οξύ: Ιδανικό για αφυδατωμένα πρόσωπα με εμφανή ή μη τα σημάδια της γήρανσης.

Μεσοθεραπεία με αιμοπετάλια - PRP: Η τεχνική είναι απλή και εντελώς φυσική αφού βασίζεται σε μία απλή λήψη αίματος .Μέσα απο μια επεξεργασία που πραγματοποιείται στο εργαστήριο μας, με τις καλύτερες συνθήκες αντισηψίας διαχωρίζονται τα αιμοπετάλια απο το αίμα σας σε υψηλή συγκέντρωση και στη συνέχεια εγχύονται με ενέσιμο τρόπο στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι φανερά σε δύο εβδομάδες .

Η μεσοθεραπεία με αιμοπετάλια χρησιμοποιείται στο πρόσωπο ως τεχνική αντιγήρανσης γι’αυτό και θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εμείς προτείνουμε σε αρχικό στάδιο 3 θεραπείες σε διάστημα 6 εβδομάδων και στη συνέχεια συντήρηση δυο φορές το χρόνο.

Χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό κατά της πτώσης των μαλλιών και αναστέλει την τριχόπτωση στο 90% των περιστατικών. Η Κα Μπέτση έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα αφού έχει δημοσιεύσει στο European Journal of Plastic Surgery κλινική μελέτη σε αυτό το αντικείμενο. Βέβαια η θεραπεία χρειάζεται μια συντήρηση αφού τα αποτελέσματα της –όπως αναφέρθηκε- δεν είναι μόνιμα.