Το ιατρείο - slider

Παρεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής χωρίς χειρουργείο

To Βotox (Βοτουλινική τοξίνη τύπου Α) είναι συγχρόνως πρωτείνη και τοξίνη. Χρησιμοποιείται από το 1980 στον ιατρικό χώρο,ενώ το 1989 άρχισε να χρησιμοποιείται στην αισθητική του προσώπου για αντιμετώπιση των ρυτίδων του μετώπου, της μεσόφρυας περιοχής και της ζώνης γύρω από τα μάτια.

Η Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική επιφανειακών ενέσεων στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος. Οι ουσίες οι οποίες εγχύονται ποικίλουν, από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ αλλά και στοιχεία από το ίδιο μας το αίμα όπως τα αιμοπετάλια, το λεγόμενο PRP (Platelet Rich Plasma).

Τα πίλινγκ συνίστανται στη χρήση χημικών ουσιών οι οποίες εφαρμόζονται στο δέρμα προκειμένου να βελτιώσουμε:

  • την υφή του δέρματος,
  • τις πολύ μικρές ρυτίδες
  • δυσχρωμίες, μέλασμα, φακίδες, χλόασμα
  • ενεργή ακμή αλλά και ουλές ακμής
  • τις ραγάδες

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινοπρωτείνη που παράγεται από τον οργανισμό μας με φυσικές διαδικασίες. Με την πάροδο του χρόνου, τα κύτταρα που παράγουν υαλουρονικό οξύ εκφυλίζονται. Δεδομένου ότι έχει τη δυνατότητα να απορροφά το νερό και να αυξάνει τον όγκο του προσώπου, η μειωμένη παραγωγή του οδηγεί σε λεπτό, αφυδατωμένο δέρμα με αποτέλεσμα την εμφάνιση λεπτών αλλά και βαθύτερων ρυτίδων.

Πολύ συχνά οι γυναίκες προβληματίζονται σχετικά με το καθαρισμό προσώπου, κυρίως γιατί φοβούνται ότι το δέρμα τους θα υποστεί τυχόν βλάβη.

Ένας επαγγελματίας αισθητικός που γνωρίζει καλά την τεχνική του καθαρισμού και εργάζεται κάτω από τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής, δεν προκαλεί βλάβες στο δέρμα, αλλά αντιθέτως βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του. Σε περίπτωση που ο καθαρισμός προσώπου δεν γίνεται συστηματικά, το δέρμα θα απολέσει τα προσωρινά οφέλη που απόκτησε και θα επανέλθει σιγά σιγά στην αρχική του κατάσταση.