Έβελιν Μπέτση - slider

Η Έβελιν Μπέτση γεννήθηκε στο Μiντλεσμπροου Αγγλίας και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων εισήχθη και φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησε ως αγροτικός Ιατρός στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Το 2002 ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο «Η Ελπίς», όπου και παρέμεινε επί διετίας, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα τη διδακτορική της διατριβή. Στη συνέχεια εκπαιδέυτηκε στην Πλαστική Χειρουργική αποκλειστικά στην Ελβετία επι 10ετίας όπου ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο τμήμα Πλαστικής , Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λωζάννης (CHUV).

 

Εξειδικεύθηκε στην Aισθητική Χειρουργική προσώπου και στην Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική στήθους στην Clinic Lemanic της Λωζάννης και στο Centre de Chirurgie Plastique de Lausanne – Clinic Cecil του ομίλου Hirslanden αντίστοιχα.

Διατέλεσε επιμελήτρια ( Chef de Clinique) στο Centre Hospitalier Cantonal du Valais (CHCVs ) και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάννης (Centre Hospitalier Universitaire Vaudois,CHUV).

Πέραν του τίτλου Ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελβετία ( FMH), κατέχει και το Πανευρωπαïκό Δίπλωμα Πλαστικής Χειρουργικής (EBOPRAS ) και είναι ενεργό εκλεγμένο μέλος της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής της Ελβετίας.

Έχει πολλαπλές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιόδικά, καθώς επίσης και τακτικές παρουσιάσεις σε ευρωπαïκά και παγκόσμια συνέδρια.

Είναι Παντρεμένη απο το 2007 με τον Ορθοπεδικό Χειρουργό Νικόλαο Τζινιέρη και είναι μητέρα δύο κοριτσιών.

Το 2014 επέστρεψε στην Έλλάδα και ασκεί ιδιωτική ιατρική ως Πλαστικός Χειρουργός.

Πλήρες βιογραφικό pdfΑποθήκευση